Om ÉOBA

Hvem er vi egentlig?

Vi har altid drømt om vores egen unikke livsstilsbutik. Drømmen blev en realitet i januar 2017. Vi havde længe leget med tanken om at skulle/ikke skulle, og vi endte med at tage skridtet!

Vi er mor og datter, som begge har stor interesse for mode og indretning, og dette skulle vores egen butik derfor også bærer et stort præg af. Vi havde store overvejelserne omkring indretning af butikken, da vi gerne vil skabe et godt sted med en hyggelig atmosfære! Vi faldt derfor over butikslokalet i Ringsted, hvor vi har placeret os. Vi er begge to meget åbne og udadvendte personer, og dette afspejler vores butik sig af! Vores store og rolige lokaler er blevet til vores drømme butik. Vi åbnede butikken i april, og siden har vi blomstret med godt humør!

Vi har mødt imødekommende og glade kunder, som har rost vores butik! Vi meget tilfredse med vores resultat af indretning af butikken og valg af mærker af både tøj og interiør. Vi er mor og datter som bestyrer butikken og vi er altid smilende og klar på at hjælpe. Det er Caroline (datter), som er ansvarlig for vores webshop og Sanne (mor) som vil være til at finde bagkassen, sammen med Caroline.

Vi lægger stor vægt på at vores butik skal være et hyggeligt og rart sted at besøge. Vi går meget op i at kundeservicen skal være helt i top. Vores opgave er at hjælpe jer med at finde lige præcis det I leder efter, og samtidig være ærlige og troværdige. Vi lover at du aldrig går fra butikken, med noget tøj som ikke sidder som det skal!

Vores webshop afspejler sig, af vores fysiske butik. Vi sidder altid klar ved telefonen og mailen til at hjælpe og guide jer, hvis I er i tvivl om størrelse eller farve!

I er mere end velkommen til at gå på opdagelse i vores butik, vi fornyere altid med de nyeste varer hver dag!

Mange knus Sanne og Caroline.